Artikelen in deze editie

Kerkdiensten van Zaterdag 26 maart

Wanneer je iemand verliest die erg belangrijk voor je is, dan verandert naar je gevoel alles in je leven. De wereld ziet er anders uit, niets lijkt meer hetzelfde het is een ingrijpende gebeurtenis die een rouwproces ingang zet.

Mag het licht een uurtje uit?

Zittend

Op vrijdag 25 maart is er bingo in wijkcentrum ’t Uilenest aan het Meeuwenplein 10 in Heemse. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de bingo begint om 20.00 uur.

Vanaf jonge leeftijd komen kinderen in contact met media. Goede begeleiding is dan belangrijk. Bij Bibliotheek Salland kunnen ouders van jonge kinderen op 28 maart, 20.00 tot 21.00 uur, een webinar volgen over media en mediagebruik.

ZijActief Slagharen e.o. heeft op maandag 14 maart haar jaarvergadering gehouden die door de lock downs steeds uitgesteld werd. Het was een vreugdevol weerzien en de leden waren blij dat het ‘normale’ leven weer kon plaatsvinden.

Lenteweer in vol ornaat

Geen bijlage van De Toren

Oud papier Ommen

Trouwe leden nemen afscheid

Slagharen Schoon

De Krim, een prachtig dorp. Inwoners die generatie op generatie hier al wonen of inwoners die hier nieuw zijn komen wonen. Alle inwoners hebben een ding gemeen, met plezier en vertrouwen wonen in je eigen dorp is belangrijk.

HVH gaat Oelemölle beheren

Na het succes van drie jaar geleden houdt Sport Fit in Dedemsvaart op 2 april opnieuw een kickbokstoernooi in De Baron in Dedemsvaart. Eigenaar Osama Simaan is verheugd. "We kunnen niet wachten", verzucht hij.

Burgemeester Offinga opent op vrijdag 15 april bij de Baron een nieuwe, interactieve wandelroute voor toeristen en eigen inwoners in Dedemsvaart.

Het harmonie orkest van muziekvereniging Jubal verzorgt op zaterdag 2 april samen met vocalgroup V-Capella een lente concert in kerkgebouw De Antenne aan de Wilhelminastraat 3 in Dedemsvaart. Het concert begint om 19.30 uur.

Hayke Wensing uit Schuinesloot heeft als vrijwilliger van de Weidevogelbescherming Avereest op woensdag 16 maart om 14.50 uur, het eerste kievitsei binnen de vereniging én daarmee het eerste kievitsei in de Gemeente Hardenberg gevonden.

Mooie actie voor Oekraïne

Lezing over Digitale nalatenschap

Schaatsvereniging Hou Streek huldigde onlangs Jan Heuver en Johan Snippe. Beide heren waren vorig jaar al 40 jaar lid van Hou Streek, maar konden vanwege de coronabeperkingen pas nu gehuldigd worden.

Lezing over Vrijmetselarij

Nadat enkele jaren geleden de aftrap werd gegeven voor een nieuwe traditie viert Bergentheim ook dit jaar weer St. Patricksday, de nationale Ierse feestdag. Op zaterdag 26 maart is Zaal Veenlust aan de Kanaalweg West 78 groengekleurd.

Olympia's Tour terug in Hardenberg

Bridgen

Koersbal

Bridgen

TSH-toppers weer in actie

Geertman en Zomers winnen

Voetbal

Hardloopspektakel

Uitslagen De Kleppersjoelers

Dammers spelen thuiswedstrrijd

Hengelo JO14-1 - SVV'56/Kloosterhaar JO14-1 10:30

Den Ham en Enter Vooruit in evenwicht