Bij LubbersOutlet aan de Krimweg in Coevorden wordt iedereen altijd gastvrij ontvangen.
Bij LubbersOutlet aan de Krimweg in Coevorden wordt iedereen altijd gastvrij ontvangen.

Bij LubbersOutlet zit iedereen goed

vr 4 maart 2022

Goede kwaliteit voor een degelijke prijs. Dat is in één zin waar LubbersOutlet, met winkels aan het Rheezerend 132 in Dedemsvaart en aan De Krimweg 20 in Coevorden, voor staat. Duizenden vierkante meters showroom met een keur aan gevarieerde meubelen, decoraties en aanverwante artikelen in verschillende stijlen, die kleur en leven geven aan uw interieur. Wip er eens binnen en u gelooft uw ogen niet!

Lubbers, begonnen als Lubbers Meubelen, heeft in de regio nauwelijks nog introductie nodig. Meer dan 35 jaar al is het familiebedrijf hét adres voor al uw interieuraankopen. Banken, stoelen, bedden, lampen en wat al niet meer is er te zien. En dat alles tegen een eerlijke, betaalbare prijs. 


Direct leverbaar

En juist ook die betaalbaarheid was voor Lubbers begin dit jaar aanleiding om zijn meubelzaak om te toveren tot een Outlet. "We hebben de toestand in de wereld de afgelopen jaren heel erg zien veranderen. Het leven is in z'n algemeenheid een stuk duurder geworden. Mede door onder andere corona zagen wij in toenemende mate problemen met de kosten, maar ook de levertijden van meubelen, extreem oplopen. Tegelijk zagen wij de drang van de consument om toch mooie meubelen aan te blijven schaffen tegen een goede prijs. Daarom hebben wij begin dit jaar besloten in te spelen op die problemen, de consument tegemoet te komen en te switchen van een woonwinkel naar een Outlet. Alle goederen zijn via een Outlet direct leverbaar en tegen een mooie prijs. Een half jaar wachten op een bank of stoel is er niet meer bij. Dat is prachtig," licht Jordy Lubbers toe. 


Gevarieerd aanbod

Hij is het aanspreekpunt van LubbersOutlet, dat voortdurend nieuwe aanvoer van meubels en andere interieurartikelen krijgt. Het uitgebreide en wisselende assortiment zorgt voor een sfeervolle dynamiek in de winkels, waarbij geen dag hetzelfde is en de showroom telkens voor een nieuwe uitstraling zorgt. "Je kunt er super leuke items scoren voor je interieur als je er tijdig bij bent, want op is wel op," waarschuwt Jordy lachend. 


Voor elk wat wils

Hij beaamt dat de Outlet in zowel Dedemsvaart als Coevorden voor vrijwel ieders smaak wat te bieden heeft. "Momenteel is het vooral industrieel, al dan niet in combinatie met mangohoutenmeubelen, wat hot is in het interieur.  We zien de trend wel een beetje buigen naar wat nonchalantere, slankere vormen van de meubels in plaats van massief en robuust. Wat ook heel veel voorkomt is het mixen van meerdere stijlen in een interieur," licht Jordy enkele woontrends toe. Hij geeft aan dat hij en zijn medewerkers de verschillende woonprogramma's op de voet volgen om voortdurend goed en adequaat te kunnen inspelen op de nieuwste woontrends en de behoefte van de consument.  


Goede kwaliteit

LubbersOutlet hanteert het motto: de keuze is reuze!  Iedereen, die één van de winkels bezoekt kan dat beamen.Toegankelijke winkels waar maatwerk wordt geleverd, de klant koning is, service hoog in het vaandel staat en het aanbod groot is met de nieuwste collecties.  "Overigens zijn de collecties in beide winkels wel heel verschillend. Wat er bijvoorbeeld in Dedemsvaart niet is, kan er juist wel in Coevorden zijn of andersom. Het is dan ook raadzaam voor onze klanten om altijd even bij beide winkels binnen te wippen als je op zoek bent naar iets nieuws. Wij ervaren dat heel veel mensen graag nieuw en iets goeds willen hebben. Door restpartijen van verschillende Europese interieur leveranciers, maar ook van ver daarbuiten in te slaan, slagen wij erin de consument prachtige meubelen aan te bieden tegen de laagst mogelijke prijzen.  Dat is onze uitdaging en het is heerlijk om te zien wanneer je mensen op die manier tevreden kunt stellen en blij kunt maken," aldus Jordy. Hij wordt in het bedrijf bijgestaan door zijn ouders Gert en Janneke, broer Gerjan uit Dedemsvaart en een paar (parttime) medewerkers.  


Kom kijken!

LubbersOutlet is hét adres voor meubels van een goede kwaliteit tegen een degelijke prijs. Wilt u het uit eigen ervaring kunnen zeggen, bezoek dan één van de Outletwinkels. De winkels in zowel Dedemsvaart als Coevorden zijn wekelijks geopend van woensdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. De winkel in Coevorden is daarnaast ook op zondag open van 12.00 - 16.00 uur. 





 

  


LubbersOutlet aan het Rheezerend in Dedemsvaart nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen.