V.l.n.r: Rebecca Zegers, Iris Zuidema, Lotte Doldersum
V.l.n.r: Rebecca Zegers, Iris Zuidema, Lotte Doldersum

Eerste plek voor Team Beatrix/Gv Gramsbergen

zo 13 maart 2022 Hardenberg

Zaterdag 12 maart stond de eerste turnwedstrijd van het seizoen weer op het programma.  Na twee jaar geen wedstrijd geturnd te mogen hebben mochten zaterdag Lotte Doldersum, Rebecca Zegers en Iris Zuidema de wedstrijdvloer weer op in Meppel.

Omdat dit weer de eerste wedstrijd was waren de zenuwen natuurlijk wel aanwezig want wat zal het deze ochtend brengen. Door een nieuw turnsysteem waarbij je niet alleen individueel turnt maar ook in een team, was dit weer even wennen. Het team samengesteld uit Gym4All, SGV en L, Beatrix en Gv Gramsbergen moest de wedstrijd beginnen op de sprong. Waarbij gelijk door de turnsters hoge punten werden gehaald. Dit beloofde veel goeds voor de rest van de wedstrijd. Na de brug, balk en vloer was het afwachten wat de andere teams hadden gedaan. 

Uiteindelijk mocht het team het hoogste podium betreden en mochten de gouden medailles mee naar De Krim en Gramsbergen. En dat niet alleen Rebecca werd ook nog eens tweede individueel. Vier medailles gingen weer mee naar huis.