Afbeelding

Komende week in De Voorveghter

zo 13 maart 2022 Hardenberg

Maar liefst vier voorstellingen staan er aankomende week in theater De Voorveghter! Lenette van Dongen fileert op woensdag 16 maart op hilarische wijze dromen van bezoekers, op donderdag 17 maart is de komedieshow van Nienke Plas, op vrijdag 18 maart brengen John Adams en zijn Amerikaanse band een tribute met muziek van John Denver en voor alle kinderen vanaf vier jaar komen op zaterdag 19 maart Buurman en Buurman naar Hardenberg.

Lenet van Dongen

In Paradijskleier fileert Lenette van Dongen op hilarische wijze uw dromen en laat ze u weer verliefd laten worden op uw eigen werkelijkheid. Zit u tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet u het ook allemaal even niet meer? Paradijskleier is het antwoord.

Nienke Plas

Nienke Plas is een wervelwind aan persoonlijkheid. In de hilarische komedieshow ‘Van de hak op de tak’ is Nienkes kijk op de wereld voor één avond de waarheid. Want feitjes zijn leuk, maar fantasie doet het gewoon altijd beter!

John Adams

John Denver maakte muziek die bij miljoenen mensen over de hele wereld bekend is: Take me home Country Roads, Leaving on a Jet Plane, Annie’s Song en Perhaps Love. John Adams en zijn Amerikaanse muzikanten brengen een tribute show waarin je een kijkje neemt in het leven van John Denver (1943-1997) en diens muzikale carrière.

Buurman en Buurman

Buurman en Buurman hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Ze zijn wel toe aan een welverdiende vakantie en dus gaan ze kamperen! Lachen om de sympathieke, dolkomische en zeer onhandige klussers.

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen op www.voorveghter.nl en via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding