Afbeelding

Waardebon voor onderhoud duofiets van Vrienden

ma 7 maart 2022 Hardenberg

Vlasakkerkamp 4 , woonlocatie van de Baalderborg Groep, kwam onlangs weer in het bezit van een duofiets. De oude duofiets was afgekeurd en er was bijna een jaar geen duofiets aanwezig op deze locatie. Daarom besloten Lidy en Mariska een bijdrage te vragen van de Vrienden van de Baalderborg Groep. Ondertussen werd tóch een andere manier het geld voor de fiets bij elkaar gebracht.

“De duofiets werd enorm gemist door de bewonersgroep, een groep die veel baat heeft bij ontspanning door een stuk te fietsen. De fiets wordt dagelijks meerdere keren gebruikt. Niet alleen om in beweging te blijven en lekker te ontspannen, maar ook voor bijvoorbeeld een bezoek aan de huisarts of tandarts” lichten de dames toe.

Omdat de duofiets inmiddels was aangeschaft, besloot de Stichting Vrienden van de Baalderborg Groep het onderhoud voor drie jaar aan te bieden. De heer Heukels, voorzitter van de Vrienden van de Baalderborg Groep overhandigde de waardebon aan Mariska en Lidy, die beiden werkzaam zijn op deze locatie. “Inmiddels wordt de fiets volop gebruikt. We zijn er dan ook ontzettend blij mee dat we weer op deze manier op pad kunnen met onze bewoners” laat Lidy weten.