ma 28 februari 2022

Eerste voorstelling

Jong en oud hebben zondag 27 februari in de Gashouder Dedemsvaart genoten van de superleuke door Abke Bruins gespeelde voorstelling ‘Het Muizenhuis’. Dit was sinds lang weer de eerste voorstelling in de Gashouder. De Gashouder heeft bij deze voorstelling samengewerkt met de bibliotheek Dedemsvaart, die een Muizenhuis kleurplaten wedstrijd uitgeschreven heeft. Die is gewonnen door de net 4 jaar geworden Mylène van den Berg. Mylène won met haar kleurplaat 2 vrijkaarten voor de voorstelling en poseerde trots op het Gashouder podium naast de muizenvriendjes Sam & Julia.

Noodhulp Oekraïne

De oorlog in Oekraïne houdt iedereen in zijn greep. Zo ook Rianne Slager en haar broer Erik Potjes uit Dedemsvaart. Zij hebben samen 2HandsOn opgericht om mensen in nood te helpen met de inzameling van goederen. Naar aanleiding van de beelden in Oekraïne hebben ze besloten de komende periode een speciale inzameling voor de noodlijdende bevolking in Oekraïne te houden. "#CCR #Christianrefugeerelief is al gestart met een hulptransport te mobiliseren en wij sluiten ons bij hen aan," vertelt Rianne. Speciaal voor dit doel worden hygiëne middelen gevraagd, maar ook kleding of een financiële bijdrage. Geldelijke middelen kunnen overgemaakt worden naar rek.nr. IBAN NL74 RABO 0306633183 t.n.v. Christian Refugee Relief. Spullen voor Oekraïne kunnen gebracht worden naar 2HandsOn aan het Vierde Blok 2 in Dedemsvaart. 

Damtoernooi

Acht jeugdspelers van de Dedemsvaartse damvereniging D.D.D. deden zaterdag j.l. mee aan toernooi voor de Regio-Cup in Hoogeveen. Eerste prijzen waren er voor Thijmen Ekkelkamp, Fienne Martens en Stef Kouwen. Siebe Kortleven werd tweede in de elitegroep. Laura Ekkelkamp wist beslag te leggen op een derde plaats.