Karen Mulders
Karen Mulders eigen foto

25-jarig jubileum Opleidingscentrum & Hondenschool Happy Tails

do 24 februari 2022 Ommen

Op 1 maart 1997 heeft Karen Mulders de stoute schoenen aangetrokken en haar eigen bedrijf opgericht, Hondenschool Happy Tails. Wat als hobby begon, is een beetje uit de hand gelopen tot een prachtig bedrijf met veel verschillende lesuren voor honden en baasjes, workshops, opleidingen, hondensporten, et cetera.

Als een van de eersten in deze regio gaf Karen Mulders in ‘97 al positieve trainingen. In oktober 2001 heeft de hondenschool zich gevestigd op een heerlijke plek in Beerzerveld met leshallen en twee ruime velden. In 2008 Is Happy Tails gestart met het geven van de opleiding tot therapiehondbegeleider. In 2011 zijn daar de opleidingen tot kynologisch instructeur, gedragstherapeut en hulphond bij gekomen. De naam is toen gewijzigd in Opleidingscentrum & Hondenschool Happy Tails.

En nu, op 1 maart 2022, bestaat Happy Tails alweer 25 jaar! Een prachtige mijlpaal die het team van Happy Tails deze week gaat vieren met de cursisten en hun honden. Met jubileumlessen, een quiz en natuurlijk wat lekkers voor de twee- en viervoeters.