Afbeelding

The Story Of My Life

do 24 februari 2022 Hardenberg

Op zaterdag 19 maart om 20.00 uur treedt Hans van der Velde uit Gramsbergen op in ‘t Middelpunt’ op vakantiepark ‘t ‘Hooge Holt’ in Gramsbergen. De aanvang is 20.00 uur.

The Story Of My Life, Het verhaal van ‘Zanger Hans’ de zingende slager. De nu 57 jarige Hans van der Velde uit Gramsbergen begon zijn zangcarrière 35 jaar geleden op een personeelsfeest. Daarna ging het snel, jaren 70/80 muziek was hem op het lijf geschreven. Neil Diamond, Elvis Presley, Bruce Springsteen en noem maar op. Meerdere optredens per maand. In het begin met geleende apparatuur en een boek vol liedjes op pad. Een tijdje werd het door persoonlijke omstandigheden stil rond Zanger Hans.

Na een aantal jaren pakte hij de draad weer, het repertoire werd danig uitgebreid. Nederlandstalig, Engelstalig, Duitstalig, niets is te gek. Ook de apparatuur voor de optredens werd gemoderniseerd zelfs een heuse autocue, omdat je geen 500 liedjes uit je hoofd kunt leren, behoort tot de standaard uitrusting. Kortom ingrediënten genoeg voor een avondvullend programma. Uw Gastheer deze avond is een regionale beroemdheid, vaste presentator van Shantykoor de Sjompiesingers uit Gramsbergen, Jenne van der Vinne. Wilt u het hele verhaal horen met bijbehorende liedjes van de zanger met zijn gouden stem, of wilt u misschien kijken en luisteren of Zanger Hans ook iets voor uw feestje of partij is. Kom dan op 19 maart naar ’ramsbergen. Kaarten zijn te bestellen per mail zangerhans@outlook.com.. Boek op tijd want vol is vol.