Jhonny en de Rockers zullen flink gaan "knallen" tijdens de tweede editie van Hapjes Dag op 4 en 5 juni aanstaande
Jhonny en de Rockers zullen flink gaan "knallen" tijdens de tweede editie van Hapjes Dag op 4 en 5 juni aanstaande Remco Drenth

Een aantal weken geleden riep de organisatie van Hapjes Dag zijn Facebookvolgers op om mede te bepalen welke regionale talenten op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni 2022 een podiumplek verdienen tijdens de tweede editie van het Foodtruckfestival in Dedemsvaart.

ma 21 februari 2022

Op basis daarvan zijn er twee winnaars, die toegevoegd worden aan de line-up. Ariska en Jhonny and the Rockers zijn de gelukkige winnaars, waar ze heel blij mee zijn. 

De organisatie bedankt alle volgers voor de gedane inzendingen. Onder hen worden 2x2 gratis toegangskaarten verloot. De winnaars hiervan krijgen persoonlijk bericht. 


Allround band

De coverband Jhonny and the Rockers staan na bijna 15 jaar nog steeds vol adrenaline regelmatig op verschillende podia in de regio te knallen. Met een Swingend drum, ronkende gitaren, vette bas en een zanger en zangeres met een ruw, maar ook gevoelig randje. Jhonny and the Rockers heeft het allemaal!


Ariska

Ariska staat op het podium al zo lang als ze zich kan herinneren. Als jong meisje begint ze al met zingen in een coverband en een akoestisch duo. Inmiddels heeft zij enkele maanden geleden met succes haar debuut album ’Laat me even’ uitgebracht. Als singer-songwriter heeft ze alle songs zelf geschreven, maar heeft dit album ook zelf geproduceerd. Naast ballades deinst Ariska ook niet terug voor een aanpak met crunchy gitaren en ronkende orgels met een vleugje Neder-funk. Rond de rauwe, rokerige sound van haar liedjes schildert ze subtiel een zoet randje. Haar teksten zijn puur, oprecht én in onze eigen taal. 


Hartekreten

“Ik schrijf vanuit mijn hart”, vertelt de Dedemsvaartse. “Over dingen die mij raken”. Tijdens Hapjes Dag neemt ze het publiek, samen met haar band, mee met verhalen uit het leven waarin iedereen zich kan herkennen.



Hapjesdag 

Tijdens het Pinksterweekend, op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2022 kunt u het allemaal gaan zien en horen, tussen 14.00 en 0.00 uur. Dan wordt het terrein van Streekmuseum Kalkovens in Dedemsvaart omgetoverd tot een weergaloos openluchtrestaurant voor de tweede editie van Hapjes Dag in successie, het leukst denkbare Foodtruck Festival," zoals de organiserende stichting Hollands Talent haar evenement noemt. Het publiek kan er gaan genieten van bijvoorbeeld heerlijke belegde broodjes, maar ook van verschillende barbecuegerechten en andere zoete en/of hartige verleidingen. Er valt voor iedereen wat te smullen tijdens dit mooie evenement.  


Veel variatie

Naast een gevarieerd aanbod aan Foodtrucks met de heerlijkste gerechten en verschillende leuke activiteiten voor de kinderen wordt er in een gezellig aangeklede omgeving een omlijstend muziekprogramma gepresenteerd met verschillende artiesten. Naast Ariska en Jhonny and the Rockers zullen onder meer ook de bands Black Tie Monkey Squad, Steam Sister (all-female band),  de unieke Nederlandstalige feestartiest Ronnie Ruysdael, zanger Joy Woelders uit Hardenberg en Marloes van Ommen, onder meer oud-deelnemer van The Voice,  hun opwachting tijdens Hapjes Dag op het Kalkoventerrein maken.  


Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de tweede editie van Hapjes Dag start op zondag 27 februari aanstaande vanaf 16.00 uur. Let wel: per festival dag zijn er slechts 1250 tickets verkrijgbaar. 



Kijk voor alle verdere informatie over het festival en kosten van de tickets op de website: www.dedemsvaartnatuurlijk.nl of op www.facebook.com/hapjesdagfoodtruckfestival..