di 22 februari 2022

Breicafé

In MFC 't Trefpunt in Balkbrug kunnen de liefhebbers op donderdagmiddag 3 maart 2022 weer terecht in het breicafé. Deelname is kostenloos. Het breicafé is tussen 14.00 en 16.00 uur geopend. 

Sjoelen

Op de eerste en derde vrijdagmiddag van de maand wordt in MFC 't Trefpunt aan de Meppelerweg 34 in Balkbrug maandelijks gesjoeld. Zo ook op vrijdag 4 maart, vanaf 14.00 uur. Deelnemers hebben gratis toegang. Eventuele consumpties zijn voor eigen rekening. 

Iedereen welkom

De kerkenraad van de Protestantse Gemeente Dedemsvaart is blij dat er vanaf 25 februari  2022 geen beperkende maatregelen meer gelden voor het kerkelijk leven. De eerste dienst, waarin de coronamaatregelen worden losgelaten vindt op de ochtend van zondag 27 februari 2022 plaats. Ook wordt er dan weer samen koffie gedronken. 

In het diepe

Vanwege groot succes op herhaling. Dat gaat Karin van Dijk uit Dedemsvaart doen met haar cabaret-voorstelling "in het diepe". 

Een voorstelling die gaat over de meest uiteenlopende dingen die Karin tegenkomt in haar leven. De voorstelling wordt op zaterdag 2 april gegeven in theater Dina in Dedemsvaart. Aanvang 20.15 uur. Meer informatie is te vinden op www.theaterdina.nl.

Diefstal

De politie Hardenberg waarschuwt het publiek in onder andere Dedemsvaart voor diefstallen uit bedrijfsbussen. Er zijn daarover de laatste dagen meerdere meldingen bij de politie binnengekomen.

Er werd vooral gereedschap uit de busjes gestolen. Bij een van deze meldingen is een witte VW Caddy gezien. Heeft u hierover meer info bel dan: 0900-8844.