Links: Marja en rechts: Gerdien.
Links: Marja en rechts: Gerdien.

Na 26 jaar neemt Gerdien klein Horsman (eigenaresse van Het Schaartje), B Yourself over van Marja.

ma 21 februari 2022

Marja heeft 26 jaar met veel plezier, passie en liefde haar werk uitgevoerd. Nu gaat ze verder met haar webshop Lovely Label waar ze haar ideeën en creativiteit goed in kwijt kan.


Gerdien is eigenaresse van vier kapsalons in Ommen, Luttenberg, Haarle en Holten waarvan ook drie locaties met schoonheidssalon
Ze is blij dat er nu ook een vijfde locatie, met zowel schoonheidssalon als kapsalon, bij komt. Het personeel wordt daarbij ook overgenomen zodat het bezoek voor de klant toch vertrouwd blijft.


Gerdien komt uit een echte ondernemersfamilie uit Lemele. Nadat Gerdien de kappersopleiding heeft afgerond en in verschillende salons heeft gewerkt nam ze in 1990 haar eerste kapsalon over in Haarle. Sinds 2015 is daar ook de schoonheidssalon bij gekomen.


Inmiddels heeft ze dus vier vestigingen waar overal een zeer gemotiveerd team klaar staat. Het Schaartje is gespecialiseerd in krullen knippen en kleuren.

Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Dit omdat het personeel maandelijks trainingen volgt.


Ook in het schoonheidssvak zijn ze gespecialiseerd. Onder andere in ontharen, Dermaplaning, en verschillende massages. Marja wil iedereen bedanken voor het vertrouwen in haar en haar team, voor de leuke bezoekjes, gezelligheid en de leuke gesprekken. Ze zal dit erg gaan missen.


Je bent welkom in een van onze vestigingen van Het Schaartje!


Bereikbaar

Je kan ons vinden en bereiken op onderstaande gegevens:


Adres: Brink 1

Postcode: 7683 BP Den Ham

Tel. 0546-672365