Plezier, alle leeftijden, alle niveau's
Plezier, alle leeftijden, alle niveau's Hou Streek

Goed leren schaatsen? Kom skeeleren!

ma 21 februari 2022 Hardenberg

Ook leren schaatsen als Ireen Wüst, Irene Schouten, Kjelt Nuis, Suzanne Schulting of eén van onze andere Nederlandse topschaatsers? Veel van de topschaatsers hebben zomers kilometers gemaakt op diverse skeelerbanen. 

Leren vallen op asfalt kan zorgen dat je minder angsten kent op het ijs. In de zomer vele bochten rijden helpt je goed voorbereiden op de rondjes op de ijsbaan in de winter. Of zoek je gewoon een gezellige club om mee te skeeleren? Waar je tips krijgt om te leren vallen, over obstakels te rijden en waar we voor elkaar klaarstaan? Geef je dan op bij de Schaats- en Skeelervereniging Hou Streek uit Hardenberg. Hou streek Hardenberg leert kinderen en volwassenen de basisbeginselen van het skeeleren en schaatsen.

Het skeelerseizoen begint op maandagavond 28 maart op de Combibaan in Gramsbergen. De jeugd traint van 18.30 tot ongeveer 19.45 uur, volwassenen kunnen trainen van 20.00 tot 21.15 uur. Helm en polsbeschermers zijn tijdens de training verplicht. Kom langs of neem eerst even contact met ons op! Kijk op de website: www.houstreek.nl