Oldemeijercross
Oldemeijercross Spurt'88

Oldemeijercross 2022

di 22 februari 2022 Hardenberg

De zestiende editie van de Oldemeijercross vindt plaats op zaterdag 19 maart. De Oldemeijercross is één van de oudste wedstrijden uit de regio en wordt gehouden in het prachtige gebied rondom recreatieplas De Oldemeijer. Houd je wel van een uitdaging en ga je pittige klimmetjes en een beetje zand en modder niet uit de weg? Dan moet je er zeker bij zijn!

Ieder jaar is het een hardloopspektakel voor jong en oud. Voor toeschouwers zijn er meerdere punten om de lopers aan te moedigen. Het evenement is dan ook een absolute aanrader voor alle hardlopers die houden van een uitdagende cross in een schitterende bosrijke omgeving.

Voor de jeugd is er een nieuwe route van 1.250 meter uitgezet over het eiland en enkele bruggetjes. Voor de ouderen zijn er de bekende afstanden van 3, 6 en 9 kilometer.

AV Spurt’88 heeft de organisatie in handen en net als voorgaande jaren is de wedstrijd onderdeel van de Prins Sport Crosscompetitie. De finale van deze spannende competitie zal op 19 maart bij de Oldemeijercross worden beslist.

Inschrijven kan tot uiterlijk 16 maart via www.inschrijven.nl. Na-inschrijving is dit jaar niet mogelijk. Overige informatie kunt u vinden op www.spurt88.nl.