Afbeelding

Hulp nodig bij aangifte inkomstenbelasting 2021? Raad en Recht helpt!

za 19 februari 2022 Hardenberg

Het Belastingteam van Raad en Recht biedt gratis hulp aan inwoners van de gemeenten Ommen en Hardenberg en is bedoeld voor particulieren met een bruto-jaarinkomen en een vermogen (spaargeld) tot 25.000 euro per jaar.(per huishouden)

Naast hulp bij de aangifte inkomstenbelasting kan het belastingteam ook de helpende hand bieden bij de volgende zaken: Hulp bij het aanvragen en wijzigen van toeslagen ( zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget); Het schrijven van een bezwaarschrift naar de belastingdienst; Het aanvragen van kwijtschelding van gemeentelijke belastingen. 

Het team bestaat uit vijf gespecialiseerde vrijwilligers en de dienstverlening vindt doorgaans plaats in de kantoren in Hardenberg, Ommen of Dedemsvaart, maar kan ook bij de cliënt thuis plaatsvinden, als dit om praktische redenen beter uitkomt. 

Raad & Recht is een door de Belastingdienst aangewezen Toeslagen Servicepunt. Dit betekent voor de cliënt dat er rechtstreeks informatie bij de Belastingdienst kan worden opgevraagd en dat wijzigingen direct kunnen worden doorgegeven. Wilt u hulp? U kunt ons op de volgende manieren bereiken: Telefonisch: 0523-273666, Per mail: info@raadenrecht.nl of door het invullen van het contactformulier op www.raadenrecht.nl