Lekker optreden in de Kalkwieke

ma 14 februari 2022

De populaire rockband Jhonny and the Rockers treedt zondag 6 maart 2022 op in eetcafé de Kalkwieke aan de Julianastraat in Dedemsvaart. Het betreft haar eerste optreden van dit jaar. De band speelt sinds jaar en dag de lekkerste rock songs voor jong en oud. Publiek kan ervan genieten vanaf 16.00 uur.


Bridgen

De Avereester ABC Bridgeclub, speelde op donderdagavond 10 februari voor het eerst sinds lange tijd weer fysiek haar bridgeavond. 


Het resultaat was: A:Lijn 1. Jenny en Gert Wassing, 63,75%; 2. Dini den Hollander en Klaas van den Beukel, 59,38%; 3. Ellie Haverkort en Dickson Chung, 56,25%; B:lijn 1. Simone de Bruijn en Corrie Kappert, 60,42%; 2. Juul Kalfsbeek en Jan Bruins, 60,00%; 3. Cobie Zwiers en Cor Terstal, 57,50%.


Geen dwangsom

Een dwangsom, die de gemeente Hardenberg had opgelegd aan een familie uit Dedemsvaart hoeft niet betaald te worden. Dat heeft de Raad van State afgelopen week bepaald. 


Het gezin kreeg een dwangsom van 25.000 euro opgelegd om de bewoners te dwingen hun huis aan de Samenwijk te ontruimen omdat op het adres volgens de gemeente maar één woning is toegestaan, waar een opa en oma van de bewoners al woonden. Volgens de Raad van State is het dwangsombesluit onduidelijk en rechts onzeker. De uitspraak kost de gemeente Hardenberg bijna 4000 euro aan proceskosten.  


Bedankt

Dominee H.J. Vazquez, die verbonden is aan de christelijke gereformeerde kerk in Emmen, heeft afgelopen week bedankt voor het beroep dat hij heeft gekregen uit Dedemsvaart. De christelijk gereformeerde kerk in Dedemsvaart is vacant sinds het vertrek van dominee J.W. Moolhuizen in 2019 naar Hoogeveen.