Afbeelding

Plaatselijke Partij VOV Ommen zoekt inwoners op in kleine kernen

wo 16 februari 2022 Hardenberg Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Ommen

De afgelopen weken heeft de plaatselijke politieke partij VOV (Volkspartij Ommen Vooruit) inloopmomenten gehouden bij onder andere Flater Eten & Drinken en de openbare bibliotheek in Ommen. Tijdens deze inloopmomenten is de opkomst altijd goed. Uit de inloopmomenten blijkt dat de plaatselijke politiek een steeds grotere rol speelt bij inwoners.

De gemeente Ommen bestaat niet enkel uit de plaats Ommen, de dorpen en buurtschappen zijn even belangrijk. De inwoners van het buitengebied verdienen het om gehoord te worden. Om die reden gaat de VOV de dorpen en buurtschappen bezoeken om te horen wat daar nu precies speelt en wat hun wensen zijn voor de toekomst.

De aftrap voor de inloopmomenten in het buitengebied vindt plaats in Beerzerveld bij HCR Beerzerveld, Van Alewijkstraat 32, op zaterdag 19 februari vanaf 16.30 uur. De raadsleden en kandidaat raadsleden roepen alle inwoners van Beerze en Beerzerveld op om met de VOV in gesprek te gaan.

De VOV staat bekend als een zeer toegankelijke en betrokken partij binnen de gemeente. ‘’De VOV heeft het beter voor elkaar’’, zij plaatsen de inwoners en ondernemers op één.