Afbeelding

Repair Café Hardenberg bij De Koppel

zo 13 februari 2022 Hardenberg

Op zaterdag 26 februari is het eindelijk zover, de vrijwilligers van het Repair Café Hardenberg zijn weer beschikbaar om uw spullen te repareren. Inloop tussen 13.00 en 15.00 uur.

U bent welkom met allerlei kapotte spullen. Van koffiezetapparaat tot stofzuiger en van fiets tot kleding, de vrijwilligers gaan graag aan de slag om u te helpen met de reparatie. Vaak kan iets hersteld worden. Soms ook niet. Dan moet het apparaat of kledingstuk helaas weer mee naar huis. Vaak lukt het echter wel. En zo verkleinen we met z’n allen de afvalstroom en zien we in dat spullen niet waardeloos zijn, maar waardevol.

Gun ook uw spullen een tweede leven. Het Repair Café Hardenberg vindt op 26 februari plaats bij natuuractiviteitencentrum De Koppel. I.v.m. de coronamaatregelen vragen ze u bij binnenkomst de QR-code te tonen en een mondkapje te dragen. Houd afstand van de vrijwilligers. Normaliter willen de vrijwilligers graag dat u erbij blijft, maar nu vragen wij u vriendelijk in de serre plaats te nemen. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg. Voor meer informatie tel. 0523 273388 of info@dekoppel.com.