Afbeelding

Nieuw bestuur Oranjevereniging Bergentheim gaat er voor: “Koningsdag? Ja!”

za 12 februari 2022 Hardenberg

Hoewel evenementen zonder vaste zitplaats momenteel nog onzeker zijn, is het nieuwe bestuur van de Oranjevereniging Bergentheim er zeker van; Koningsdag 2022 moet en zal weer een ouderwets gezellig feest worden. 

Na twee jaren geen of een aangepast programma kiest het bestuur er voor om volledig in te zetten op een volwaardige Koningsdag in 2022. Voorzitter Jos Hulsing: “We denken dat het mogelijk moet zijn.  We zijn er aan toe, het dorp is er aan toe. We gokken erop dat eind april alle evenementen weer toegestaan zijn. En misschien gokken we verkeerd, dat is dan maar zo. We hebben geen alternatief”.  “De afgelopen maanden hebben we, ondanks alle onzekerheden, hard gewerkt aan een volwaardig programma voor jong en oud.  Uiteraard de oude vertrouwde kleedjesmarkt, maar voor kinderen ook springkussens en lasergamen. Voor de volwassenen hebben we een drakenbootrace en de avond zal bestaan uit livemuziek. We zijn nog op zoek naar standhouders voor de braderie. Een kraam stellen wij gratis beschikbaar”. 

In maart zal het programmaboekje verspreid worden. Of kijk voor het volledige programma nu alvast op onze nieuwe website www.oranjeverenigingbergentheim.nl. Hier kunnen groepen zich ook opgeven voor de drakenbootrace, en kinderen voor het lasergamen.’