Afbeelding

Voetbaltoernooi voor groep 7 en 8

za 12 februari 2022 Ommen

Woensdag 23 februari organiseren de vrijwilligers van Jongerencentrum Punt in samenwerking met de jongerenwerkers van WijZ Welzijn een voetbaltoernooi voor meiden en jongens uit groep 7 en 8. Het voetbaltoernooi vindt plaats bij FC Ommen vanaf 13.00 uur tot 16.30. De definitieve informatie krijgen de teams op 22 februari via Whatsapp.

Wil jij meedoen aan het voetbaltoernooi? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is jouw team samen te stellen en een teamnaam te verzinnen. Een team heeft minimaal 5 en maximaal 7 spelers. Je mag natuurlijk ook een gemengd team opgeven. Als het is gelukt om een team samen te stellen dan kan je dit doorgeven via Whatsapp op het onderstaande nummer. Opgeven kan tot 21 februari.

Tijdens dit voetbaltoernooi heeft iedereen kans om een prijs te winnen. Het belangrijkste tijdens het toernooi is sportiviteit. Zijn jullie het sportiefste team? Dan wint jullie team de hoofdprijs. Wil jij je opgeven of heb je vragen dan kan je altijd contact op met Jordy Habekotté, 06 14908745, j.habekotte@wijz.nu.