Afbeelding

Waardering voor wethouder Jaspers Faijer

do 10 februari 2022 Ommen

De ChristenUnie Ommen verraste wethouder Bart Jaspers Faijer met een enorme taart vanwege zijn nominatie tot beste bestuurder van kleine gemeenten. Het is al het derde jaar op rij dat Jaspers Faijer wordt genomineerd.

Hoewel Jaspers Faijer uit de drie genomineerde kandidaten niet werd gekozen, is de nominatie alleen al een getuigenis van kwaliteit. “Die continuïteit in waardering van kwaliteit is misschien wel belangrijker dan een eenmalige verkiezing”. Wethouder Jaspers Faijer wordt omschreven als empathisch en analytisch. Een wethouder die sterk is in de samenwerking en altijd op zoek gaat naar een eerlijke oplossing. Jaspers Faijer voelt zich sterk betrokken bij de lokale en regionale politiek. Hij wordt door een stemmer geprezen als ‘uitmuntend bestuurder’.

De ChristenUnie Ommen is blij met deze bestuurder. Lijsttrekker Marleen Hemstede overhandigde Bart Jaspers Faijer een taart en sprak haar waardering uit voor zijn inzet. “Je staat bekend als deskundig en empathisch, betrokken en straalt rust uit. Je staat bekend als een betrouwbaar bestuurder. Ook al moest je uiteindelijk nog iemand voor laten gaan, is dit een moment om niet ongemerkt voor bij te laten gaan. Je bent namelijk al voor het derde jaar op rij genomineerd. Dat is veelzeggend”. Ook voor een volgende periode is Bart Jaspers Faijer beschikbaar als kandidaat voor het wethouderschap namens de ChristenUnie Ommen.