Mevrouw Veldhof test de zojuist geschonken sta-opstoel in het bijzijn van Ina Winters (de Meander) en Margret Ticheler (De Toren).
Mevrouw Veldhof test de zojuist geschonken sta-opstoel in het bijzijn van Ina Winters (de Meander) en Margret Ticheler (De Toren).

Vervolg van voorpagina. Voor de bezoekers van de dagbesteding was er ook goed nieuws. Hier kon een wens worden vervuld die door de medewerkers was ingediend voor de bezoekers.

di 8 februari 2022


Ina Winters legt uit: “Cliënten die langskomen nemen ’s middags altijd even middagrust. Op dit moment beschikken we echter maar over drie goede stoelen en dat is niet genoeg voor iedereen, waardoor een deel van de cliënten hun dutje in een tuinstoel moet doen. Sommige van onze cliënten zijn de negentig gepasseerd en dan is een dutje doen in een tuinstoel natuurlijk niet ideaal. Daarom zou een extra sta-opstoel heel goed van pas komen”. Ook dit was een wens die de commissieleden Hendrie Heijink, Ineke Hans, Ria van Duiven en Margret Ticheler heel goed vonden passen bij het idee van ‘Hart voor de Zorg’. Op vrijdagmiddag werd een stijlvolle sta-opstoel bezorgd bij de dagbesteding en die werd natuurlijk meteen even getest en gelukkig goed bevonden. De middagrust voor de bezoekers hoeft dus niet langer te starten met een ‘run' op de beschikbare goede stoelen.