Het Volkmann Trio speelt de sterren van de hemel op 20 februari in de Reestkerk.
Het Volkmann Trio speelt de sterren van de hemel op 20 februari in de Reestkerk. SKOA

Volkmann Trio speelt in Reestkerk

di 8 februari 2022

“Wie de hoop heeft verloren, heeft alles verloren’’. Met dit motto in de oren organiseert Stichting Kamermuziek Oud Avereest (SKOA), dat dit jaar het 40-jarig bestaan viert, voor zondag 20 februari 2022 een klassiek concert met drie mooie talentvolle jonge vrouwen die ieder voor zich hun sporen op muzikaal maar ook op theatraal gebied hebben verdiend.

Coraline Groen (viool), Jobine Siekman (cello) en Valentina Toth (piano en zang) zullen het publiek verrassen met een prachtig concert met werken van Haydn, Schubert en de speciaal door Valentina gemaakte versie van ‘Der Erlkönig’. Het belooft een heel bijzonder concert te worden, waarbij nog wel de regels van het RIVM worden gehanteerd. Kaarten voor het concert zijn te bestellen via: www.skoaconcerten.nl 

Het concert met het Volkmann Trio betekent een mooie aftrap van het jubileumjaar, waarin SKOA nog veel meer mooie verrassingen voor het publiek in petto heeft. SKOA werd in 1982 opgericht naar aanleiding van een orgelconcert na een grondige restauratie van het orgel van de Nederlands Hervormde Kerk in Oud Avereest.