di 8 februari 2022

Sjoelen

De activiteiten in MFC 't Trefpunt aan de Meppelerweg 34 in Balkbrug draaien weer op volle toeren. Zo werd er afgelopen vrijdag voor het eerst sinds lange tijd weer gesjoeld. 

Ook op vrijdagmiddag 18 februari laten liefhebbers de stenen weer glijden. Het sjoelfestijn begint om 14.00 uur en iedereen kan kostenloos meedoen. Er wordt tot ongeveer 16.00 uur gesjoeld. 

Bingo

Na lange tijd kan er ook weer bingo gespeeld worden in het Trefpunt. Op woensdagmiddag 16 maart gaan de balletjes er rollen. De bingo wordt tussen 14.00 en 16.00 uur gehouden. Er worden 8 ronden gespeeld, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De kosten hiervoor zijn 7.50 euro inclusief een kopje koffie of thee. 

Samen Eten

Ook Samen Eten gaat weer van start. Op vrijdagmiddag 25 februari kan iedereen daarvoor aanschuiven in het Trefpunt. Op het menu staat een stamppottenbuffet. 

Deelnemers betalen hiervoor 8 euro per persoon inclusief een nagerecht, maar exclusief consumpties. "We gaan om 17.00 uur aan tafel en zullen als vrijwilligers de maaltijd opscheppen," aldus de organisatie.  Iedereen is vanaf 16.30 uur welkom. Wie mee wil eten kan zich hiervoor opgeven tot en met 19 februari via tel.nr. 0523-657594 of via 06-18392126.

Molly's

In het voormalige café Enjoy aan de Julianastraat in Dedemsvaart wordt op 2 april aanstaande het nieuwe danscafé Molly's geopend.

Uitbater is Eddy Wagenvoord, bekend van onder meer het voormalige café Habana in Dedemsvaart. Wagenvoord heeft ook al zeer succesvolle Molly's danscafés in Hoogeveen en Zwolle. Via het digitale platform InDedemsvaart laat de uitbater weten met Molly's Dedemsvaart absoluut in een behoefte te gaan voorzien.