Afbeelding

Doe mee met Warme Truiendag en ga voor isolatie

zo 6 februari 2022 Hardenberg

Dit jaar valt de Warme Truiendag op vrijdag 11 februari. Een landelijke actie, waarbij gevraagd wordt een dikke trui aan te doen en de verwarming een graadje lager te zetten. Niet alleen voor die ene dag, maar voor alle koude dagen. Daarmee bespaart u energie en dat scheelt tegenwoordig ook behoorlijk in de portemonnee.

U kunt het ook wat groter aanpakken om nog meer energie te besparen: u kunt uw woning een ‘warme trui’ aandoen. Dat kan beginnen met tochtstrips, maar u kunt ook denken aan dak-, gevel- en vloerisolatie. Maar wat is in uw geval het best om mee te beginnen? Wat levert het meeste rendement op en wat voegt wooncomfort toe? Welke materialen zijn er en waar moet je op letten?

Om dit soort vragen te beantwoorden zitten op zaterdag 12 februari tussen 14.00 en 15.00 uur de duurzaamheidsgidsen voor u klaar in het Startpunt Duurzaam Hardenberg. Zij geven deskundig, onafhankelijk en gratis advies. Lastige tijd in verband met de kinderen? Neem ze gerust mee, er is bij De Koppel genoeg te zien en te doen.

U vindt het Startpunt Duurzaam op de bovenverdieping in natuuractiviteitencentrum De Koppel aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg, 0523-273 388. Er is elke zaterdagmiddag een spreekuur tussen 14.00 en 15.00 uur. Voor vragen kunt u ook mailen: startpunt@dekoppel.com. Natuuractiviteitencentrum de Koppel is ook één van de vijf Anjerpunten in het Vechtdal.