Artikelen in deze editie

Doe mee met Warme Truiendag

Vervolg van voorpagina. Voor de bezoekers van de dagbesteding was er ook goed nieuws. Hier kon een wens worden vervuld die door de medewerkers was ingediend voor de bezoekers.

Op woensdag 2 maart gaat het project Vitaalonline weer van start. Vitaalonline is een samenwerking tussen de bibliotheek Hardenberg en het Alfa-college.

Namens GroenLinks-Overijssel heeft Kees Slingerland (Hardenberg) Gedeputeerde Staten vragen gesteld over de N341 van Kloosterhaar naar Westerhaar. Eerder was hij betrokken bij de gevaarlijke kruising Paterswal-Kloosterdijk.

Historische roman rond Besthemerberg

De CDA fractie in de gemeente Hardenberg laat aan het college van B en W van de gemeente Hardenberg weten dat zij zich zorgen maken over de evenementenbranche.

Op donderdag 3 februari is door GGD IJsselland de miljoenste coronaprik gezet in de regio IJsselland. Doree Polhuys, die de eer te beurt viel, werd op de tijdelijke vaccinatielocatie in Ommen door locoburgemeester Ko Scheele verrast met een bloemetje.

Dat gaat mij niet gebeuren

Ontdek het Vechtdal

ArcheoHotspot Coevorden is verplaatst naar de begane grond. De ruimte waar voorheen de ArcheoHotspot was gevestigd (in het museum), is omgebouwd tot tentoonstellingsruimte.

Weekendweer overwegend droog met koude nacht(en)

Rookvrije gebieden bij scholen

Poprevival Back Home 2022 werkt plannen uit

Soms is het tijd om te genieten van de dingen die je nog wilt gaan doen! Eigenlijk moet je daar niet mee wachten tot je met pensioen gaat en dat hebben Alof en Dini dan ook niet gedaan. De camper heeft al meerdere ritjes achter de rug.

Europadorp naar De Voorveghter

In kulturhus de Mozaïek te Lemelervelds is momenteel een expositie te bewonderen van Janny de Groot uit Dalfsen. Abstracte schilderijen maar ook figuratief.

Onderzoek naar leefbaarheid rond Engberts-dijksvenen

Anders

D66: Pak het tekort aan huisartsen nog harder aan

Een patiënt van CTP Veldzicht in Balkbrug is vorige week in verwarde toestand zonder kleren de straat opgegaan. Veldzicht laat weten dat hij een uur later door de politie is teruggebracht en naar een gesloten setting in Veldzicht is teruggeplaatst.

Na een lange rustperiode werd afgelopen week de eerste clubavond weer gehouden van de Dedemsvaartse damclub. In totaal werden er zes partijen gespeeld.

Om de blijheid over de heropening van onder meer de horeca en de niet essentiële winkels te vieren, heeft de Middenstands Vereniging DMC uit Dedemsvaart al haar leden getrakteerd op taart en de bakkers op een borrelpakket.

De Nationale Voorleesdagen zijn bij obs 't Kompas in Dedemsvaart afgelopen week afgetrapt met de Masked Reader voor de onderbouw.

Dedemsvaart

VAKK kiest cast voor 'All Shook Up'

Weer Lichtjestocht voor vrijheid

Paard Balkbrug 2022 gaat door

Unieke avond in de Reestkerk

Volkmann Trio speelt in Reestkerk

Voetbal

Ponyclub Avereest

Op zaterdag 26 februari organiseert de Ommense atletiekvereniging ACOVanElderen de ACO-cross. De cross is bestemd voor ‘losse’ lopers en voor de competitielopers van de Vechtdalcrosscompetitie.

Uitslagen van De Kleppersjoelers

SVV'56/Kloosterhaar JO14-1 - Twenthe JO14-1 9:30

VZ&PC hervat competitie met zege

Herstart van de zaalcompetitie

Sjoelclub De Krim