di 1 februari 2022

Stormschade

De brandweer heeft de laatste dagen de handel vol aan meldingen naar aanleiding van de storm, die over Oost-Nederland heeft gewoed. Zo werd afgelopen weekend onder meer in Balkbrug een flinke boomtak verwijderd, die op de weg was gewaaid. In Dedemsvaart viel een behoorlijke boom op een huis en een schuur. Voor zover bekend deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.  

Reestkerk

In de Reestkerk in Oud-Avereest worden regelmatig concerten en andere activiteiten gehouden. Zo is er onder meer een Paasmarkt in voorbereiding, die op 16 april aanstaande zal plaatsvinden. Voor de organisatie van deze markt zoekt de Reestkerk enthousiaste mensen, die mee willen helpen. Ook is de organisatie op zoek naar enthousiastelingen, die als gastheren/-vrouwen willen fungeren tijdens de concerten. Ben jij hierin geïnteresseerd? Stuur dan een mail voor meer inlichtingen naar activiteiten@reestkerk.nl.

Wandeling

Op initiatief van de PKN-gemeente in Dedemsvaart wordt regelmatig een Emmaüswandeling gehouden. Zo ook op woensdagmiddag 9 februari aanstaande. Er wordt om 14.30 uur gestart bij kerkgebouw de Fontein aan de Hoofdvaart. 

Bij een Emmaüswandeling gaan mensen twee aan twee wandelen. Al pratende ervaren ze misschien iets van de onbekende derde, zoals de twee leerlingen van Jezus. Wie mee wil wandelen kan zich aanmelden bij ds. Elly Wisselink via email: ds.ewisselink@pgdedemsvaart.nl  of telefonisch via nr. 06–13 734053. 

Tabletcafé

In de Bibliotheek bij de Baron in Dedemsvaart wordt donderdag 3 februari Tabletcafé gehouden van 10.00 - 12.00 uur. Iedereen die meer wil weten over de digitale wereld en de apparatuur, die daarvoor gebruikt moet worden, is daarbij van harte welkom.