Afbeelding

Start nieuwe leesclubs in Ommen

ma 31 januari 2022 Ommen

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Wil weten of een leesclub iets voor jou is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia. Uiteraard met in achtneming van de geldende regels.

In Ommen starten in februari twee leesgroepen: literatuur en geschiedenis. Daartoe worden twee informatiebijeenkomsten georganiseerd in de Bibliotheek Salland. Op woensdagmiddag 16 februari voor mensen die graag moderne literatuur willen (gaan) lezen en op vrijdagmiddag 18 februari voor geïnteresseerden die zich willen verdiepen in (onderwerpen over) geschiedenis.

Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur (ook Frans, Duits en Engels), biografieën, poëzie, filosofie en (kunst)geschiedenis. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie

Belangstellenden zijn welkom op 16 februari om 14.00 uur (literatuur) en/of op 18 februari om 14.00 uur (geschiedenis) in De Bibliotheek Sallland, Chevalleraustraat 6 in Ommen. Graag aanmelden in verband met het maximumaantal beschikbare plaatsen. Dit kan via info@senia.nl.