Afbeelding

NLdoet, zet vrijwilligers in de spotlights

zo 30 januari 2022 Hardenberg

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Vanuit het Servicepunt Vrijwilligers dragen wij de landelijke actie van het Oranjefonds een warm hart toe en nodigen wij ook u van harte uit om mee te doen.

Met NLdoet maakt u echt op één dag een groot verschil voor een ander. Door een klus te klaren zorgt u er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingshuis, dat kinderen een veiliger plek hebben om te spelen in een buurt of dat sportverenigingen betere accommodaties hebben voor hun leden.

Meedoen aan NLdoet geeft de samenleving een positieve impuls. Het versterkt lokale relaties en laat zien dat u zich ook op deze manier inzet voor een leefbare samenleving. Andersom kunnen maatschappelijke organisaties via uw hulp doelen realiseren die op eigen kracht niet of moeilijk haalbaar zijn. Daarnaast is het inspirerend en leuk.

Meedoen?

Meedoen is simpel: voor klussen in Hardenberg klik op de volgende link: NL DOET HARDENBERG. U ziet direct alle klussen in de gemeente Hardenberg. Zoek een leuke klus in uw buurt en meld u aan via de aanmeldknop. Het is mogelijk om alleen mee te doen, of samen met collega’s, buurtgenoten, vrienden, familie, et cetera.

Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben bij de aanmelding dan kunt u contact opnemen met het Servicepunt Vrijwilligers van De Stuw, 0523-267478 of servicepuntvrijwilligers@destuw.nl Wij kijken graag met u mee. Welke klus gaat u klaren op 11 en 12 maart?