Artikelen in deze editie

Roan Knol is zeven jaar. Hij woont samen met zijn vader, moeder en zusje van vier jaar in Hardenberg. Roan is een bijzonder jongetje. Hij praat niet, gaat niet naar de basisschool en slaapt niet in een normaal bed zoals de meeste zevenjarige jongetjes.

Kerkdiensten van 5 en 6 februari

Aanhoudend zacht en wisselvallig

Bewegen in Ommerkanaal

Gemeente Ommen start met startersleningen

Terugkijkend op 2021 kan er gezegd worden, dat het een bizar jaar is geweest, waarin de Covid-19 pandemie een grote stempel op de wereldwijde samenleving heeft gelegd. Zo ook op het werk van de Stichting Werkgroep Oost Europa Vriezenveen.

ANWB Automaatje, de oplossing

Zwitserland

Leerlingen RTC maken mobiel FabLab

Oud papier voor de Broederband

Het echtpaar Johan Booij (73) en Gerda Eggengoor (71) vierden vrijdag 28 januari hun 50 jarig huwelijksjubileum.

Geen subsidie voor STARS

Gezond natuur wandelen

Bedrijvennieuws

Drugspand

De theaters zijn eindelijk weer open. Maar de corona maatregelen zorgen ervoor dat het toch nog lastig is om voorstellingen aan het publiek aan te bieden.

Gemeente steunt plan Pumptrack

"Ommen is te snel"

"Beeldleren werkt"

Wandel mee met de Reestlopers

Alzheimer Café in de Plompschuur

SP kiest voor straat in plaats van raad

Omdat stembureaus COVID-19 proof ingericht moeten worden vallen de stembureaus in het LARCOM-gebouw en restaurant Laarbos (was vroeger Wildsangh) voor de gemeente Ommen af.

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Wil weten of een leesclub iets voor jou is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia. Uiteraard met in achtneming van de geldende regels.

Projectkoor zoekt zangers

Motie ChristenUnie unaniem aangenomen

Grote stroomstoring

Nieuw in Ommen: Ontmoetingscentrum

Burgemeester Vroomen uit Ommen bracht zaterdag 29 januari een felicitatiebezoek aan Maarten Tempelman (85) en Roelie Makkinga (80). Het briljanten bruidspaar vierde woensdag 26 januari hun 60-jarig huwelijksjubileum.

Dinsdag 25 januari werd er ingebroken in een woning aan de Keizersteeg in Ane. Er werd een onderzoek ingesteld en via buurtbewoners kreeg de politie waardevolle informatie.

Ode aan de zorg

Reuvers tekent contract

Koersbal

Bridgen

Korfbalvereniging Avereest wint

Kom lopen bij de Vechtdallopers

Schaken weer mogelijk

Voetbal

Zondag 6 februari Aanvangstijd

Valentijnscross gaat door

Vijfde zitting

Ieder jaar heeft Lionsclub Hardenberg een wijnactie. In samenwerking met Olivier Wijnhandel & Slijterij in Hardenberg, kan de Lionsclub Hardenberg mooie wijnen en speciaal bieren aanbieden. De opbrengst van deze actie gaat altijd naar een goed doel.

Vragen over nachtzorg

Zaterdag 5 februari om 20.00 uur gaat André van Vliet een orgelconcert geven in ‘’De hoeksteen’ in Bergentheim, de gereformeerde kerk vrijgemaakt.

Meekijken met de vergadering van Waterschap