ma 3 januari 2022

Zomermarkten

Met de laatste kerstmarkt nog vers in het geheugen heeft de Stichting Dedemsvaart Events haar marktagenda voor dit nieuwe jaar alweer bekendgemaakt. Het voornemen is om op 25 juni af te trappen met een Vynil en boekenmarkt. Op 30 juli staat er een Zomermarkt op het programma met een Meet & Greet met Buurman en Buurman. Op 27 augustus wordt een Crea en hobbymarkt gehouden en op 24 september is er Zomermarkt met wederom een Vynil en boekenmarkt. Alle markten worden gehouden op het Kalkoventerrein aan de Zuidwolderstraat in Dedemsvaart. 

Doe mee!

Muziektheater VAKK kan nog wel wat enthousiaste zangers gebruiken voor haar nieuwe musicalproductie All Shook Up. Vooral mannenstemmen zijn meer dan welkom. Audities voor de nieuwe musicalproductie worden gehouden op 5 en 6 februari. Wie mee wil spelen, zingen en dansen in deze komische jukebox productie is van harte welkom. Meer informatie over de auditie-tijden en dergelijke zijn te vinden op www.muziektheatervakk.nl 

Knieperties bakken

In het kader van Eén tegen Eenzaamheid houden Carinova, De Stuw, Saxenburgh en de Bibliotheek een kniepertiesactie voor mensen die eenzaam zijn en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ook de bibliotheken in Dedemsvaart en Balkbrug doen mee. 

Wie mee wil bakken kan deze week (tot 9 januari) nog een pakket met alle ingrediënten en een recept ophalen. Het enige wat je zelf nodig hebt is een kniepertiesijzer. 

De gebakken kniepertjes kun je zelf uitdelen, maar je kunt ze ook bij de Bieb inleveren. De coalitie één tegen eenzaamheid Hardenberg zorgt er dan voor dat de kniepertjes op de juiste plek terechtkomen. Ook zonder te bakken kun je helpen met uitdelen van de knieperties. Voor meer info kun je contact opnemen met Marlon Ruben via tel. 0523-267478