ma 3 januari 2022

Veel kerstpakketten

Dankzij een actie van de PKN-gemeente Dedemsvaart zijn 256 gezinnen in de regio, die het financieel niet breed hebben, getrakteerd op een prachtig kerstpakket. De dankbaarheid van de organisatie gaat vooral uit naar alle gulle gevers en vrijwilligers, die hebben meegeholpen met het inzamelen en inpakken van de boodschappen en het rondbrengen van de pakketten. 

Mooie hereniging

De regerend Olympisch kampioen BMX Niek Kimmann heeft het jaar 2021 op een bijzondere manier afgesloten. De Dedemsvaarter reisde enkele weken geleden af naar Albuquaerque in de Verenigde Staten waar hij een ontmoeting had met Michael Donovan, de official, die tijdens de Olympische Spelen met hem in botsing kwam. 

Niek raakte daarbij geblesseerd aan zijn knie, maar wist uiteindelijk toch Olympisch goud te bemachtigen. De Amerikaanse official werd met veel ernstiger verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis, maar is inmiddels gelukkig helemaal hersteld.  

Online Escape Room

Inwoners van de gemeente Hardenberg tussen de 15 en 23 jaar oud kunnen met een team van 2-8 personen meedoen aan een Online Escape Room spel. 

Het spel, dat ongeveer 2.5 uur duurt, kan nog tot en met de voorjaarsvakantie (28 februari 2022) gespeeld worden. 

De Online Escape Room kent geen tijdsslot. Je kunt het spel dus spelen wanneer het jou het beste uitkomt. Er is slechts 1 ticket per team nodig. Na aanvraag van de spelcode ontvang je alle instructies per email. Wie mee wil doen, kan zich inschrijven via de website: www/gewoonactief.nl/online-escaperoom1