Afbeelding

Repaircafé en Ruilcafé in de Oale Skoele

ma 6 december 2021 Twenterand

Op vrijdag 10 december is er tussen 13.00 en 16.00 uur een Repaircafé in de Oale Skoele in Vroomshoop. Voor het eerst is er vrijdag ook een Ruilcafé. In verband met de coronamaatregelen kan er alleen op afspraak worden gewerkt. Je kunt bellen voor een afspraak met café Kremer 0546 643804.

Het Repaircafé in Vroomshoop wordt voor de derde keer georganiseerd en is een enorm succes. Allerhande dingen worden binnengebracht: van een schemerlamp, stofzuigers en radio-cd-spelers tot motorzagen en heggenscharen.

Het Ruilcafé is opgezet door vier jonge moeders die graag hun baby- en kinderkleding willen ruilen. De kinderkleding gaat tot maat 140. Daarnaast komt er ook speelgoed bij te liggen. Mochten er belangstellenden zijn die ook kleding of speelgoed over hebben dan mag dat altijd ingebracht worden. Vaak wordt speelgoed weggegooid, maar hier kan het een tweede leven krijgen. De doelstelling is net als bij het Repaircafé. Alles is gratis en uiteraard mag er een vrije gift gedoneerd worden. Want… weggooien is toch zonde?