Afbeelding

We mogen weer! (wat meer)

ma 22 november 2021 Twenterand

Op zondag 28 november is het eerste advent. Vanaf deze dag tot aan Drie Koningen (donderdag 6 januari 2022) mag ‘n Oal’n roop weer klinken. De midwinterhoorngroep Twenterand laat deze winter weer van zich horen.

Ondanks de coronamaatregelen heeft de midwinterhoorngroep Twenterand dit jaar, in tegenstelling tot voorgaand seizoen, wél optredens. Het zijn wel de kleinere evenementen, voor zover nu bekend gaan de grote midwinterhoornwandelingen in Zuidwolde en Haaksbergen niet door. De leden van midwinterhoorngroep Twenterand zullen dan ook veelal vanaf eigen huis en bij verzorgingshuizen gaan blazen. Mochten de maatregelen toch versoepelen waardoor er meer mogelijk wordt dan wordt dat vermeld op www.midwinterhoorngroeptwenterand.nl. Op de site staat ook de agenda vermeld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veurman Henri Westerink, info@midwinterhoorngroeptwenterand of 06-3004 2664.

Meeblazen? Meld je aan

Nieuwe leden zijn altijd welkom, jeugdleden in het bijzonder. Ben jij jonger dan 17 jaar en lijkt het jou bijzonder om ’n Oal’n Roop te kunnen laten horen? Aarzel dan niet en neem contact op met de Veurman voor wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard mag je de leden van de midwinterhoorngroep ook gewoon aanspreken als je hen ergens treft.