Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

Dorcas verkoopt eigengemaakte Kerststukken

zo 21 november 2021 Twenterand

Op dinsdag 7 december begint Dorcas Vroomshoop met de verkoop van prachtige eigengemaakte kerstbakjes en graftakken, gemaakt door vrijwilligers.

Binnenkort is het alweer december en de verkoop van kerstartikelen loopt als een trein. Er zijn al heel veel spullen verkocht en er is nog veel meer! Op dit moment zijn er al diverse graftakken te koop die er schitterend uitzien en voor een redelijke prijs. Deze worden voor de houdbaarheid aan de zijkant van de winkel uitgestald onder de overkapping. Ook de kerstbakjes zullen vanaf 7 december voor een redelijke prijs te kopen zijn. Wees er op tijd bij want op is op!

Met zeer veel succes mocht Docras Vroomshoop in maart de nieuwe winkel openen en menig klant heeft de winkel al bezocht. Dorcas is dankbaar dat de verkoop in de winkel ertoe bijdraagt dat er flinke bedragen voor de projecten van Dorcas afgedragen kunnen worden. Ook dankbaar is men dat de mensen zoveel goederen inbrengen zodat ze kunnen blijven aanvullen. Helaas moeten ze wel selecteren om de afvalkosten te beperken.

Geef een naaste een beter bestaan

Kom gerust kijken en heeft u nog belangstelling om een paar uur in de week als vrijwilliger bij de Dorcas winkel te komen werken, aarzel dan niet en spreek een vrijwilliger aan die u verder zal helpen. Drie uur in de week werken om een naaste een beter bestaan te geven is zeer dankbaar werken met een leuk team van vrijwilligers.

Lijkt het u leuk om het team van chauffeurs te versterken om goederen te halen en te brengen, neem dan even contact op met een vrijwilliger in de winkel. Bellen naar 0546-659079 of mailen naar dorcaswinkelvroomshoop.nl kan ook. U bent van harte welkom.