Afbeelding

Opvallende foto’s Stefan Schipper in Expositiehuis

wo 24 november 2021 Twenterand

In het Expositiehuis Den Ham start op woensdag 24 november zeer speciale tentoonstelling. Onder de titel ‘Behind The Mask’ exposeert Stefan Schipper uit Vriezenveen bijzonder creatieve foto’s van zijn hand. Ook presenteert hij zijn nieuwe boek: ‘Against the Grain’.

Schipper fotografeerde allemaal Bekende Nederlanders die geschminkt werden in verschillende intrigerende karakters. Je moet soms wel twee keer kijken - of vaker - om te zien wie er op de foto de toeschouwer aankijkt, uitdaagt of… De modellen zijn allemaal geschminkt door professionele visagiste Tamara Sauer. Alle foto’s zijn gemaakt op locatie en later bewerkt via Photoshop. De portretfoto’s zijn geprint op witte dibond in formaat 70 x70 centimeter.

Stefan Schipper is Nederlands meest onderscheiden fotograaf. In zijn prijzenkast prijkt onder andere drie keer te ‘Best Photo of the Year’, hij won vier keer de ‘Gouden Camera’ en drie keer de ‘European Kodak Gold Award’.

Deze expositie ‘Behind the Mask’ is te zien in de expositieruimte van het Middendorpshuis aan de Grotestraat 4 in Den Ham. De expositie is te bezichtigen op woensdag tot en met zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur in de periode 24 november 2020 tot en met 15 januari 2022. Binnen gelden de geldende coronaregels. De tentoonstelling van de Oudheidkundige Vereniging, ook in het Middendorpshuis, is tegelijkertijd te bezoeken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding