Groene Coach Daphne Oelen helpt mensen de stap naar verandering te zetten.
Groene Coach Daphne Oelen helpt mensen de stap naar verandering te zetten.

Durf die stap naar verandering te zetten

ma 8 november 2021

De kern van mijn werk is, dat ik jarenlange ervaring in het coachen, ondersteunen en geven van therapie, combineer met werken in de natuur. Op een geweldige locatie. Zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Al pratend tegenover elkaar zitten in een steriele praktijkruimte is niks voor mij. Ik geloof niet dat mensen zich daar zomaar op hun gemak voelen. Als je je niet helemaal op je gemak voelt, dan haal je ook niet alles uit je traject. Ik ben vooral veel buiten met mijn klanten. Daar beschik ik over een blotevoetenpad, een stuk bos waar je kunt wandelen en een labyrint. Als het nodig is om toch even samen aan een tafel te zitten heb ik een woonwagen, aan de rand van het bos.

In mijn praktijk kun je terecht met verschillende thema’s: Coaching en therapie specifiek voor vrouwen; Coaching en therapie specifiek voor kinderen; Seksueel misbruik en seksueel trauma; Weerbaarheid; Traumaverwerking.

Ik zie momenteel veel kinderen en volwassenen die willen leren steviger in hun schoenen te staan. Nee zeggen, voor jezelf opkomen en sociale contacten op een goede manier aangaan. En ook veel situaties waarin het niet zo lekker loopt in deze gekke tijd waar we met z’n allen zitten. Veel trauma’s worden aangeraakt en zorgen voor een belemmering in het dagelijks leven. Gezinnen die onder druk staan door alles wat er speelt, volwassenen en kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Voor mij is het elke keer weer mooi om te zien hoe er een doorbaak komt en mensen weer verder kunnen. Wat ik van je nodig heb is een volmondig JA voor je eigen proces. Dan behalen we zulke mooie resultaten!

Ook organiseer ik vanuit de Groene Coach verschillende mooie activiteiten. Een voorbeeld hiervan is de vrouwencirkel die maandelijks terug komt. De cirkel is een plek waar vrouwen zich kunnen verbinden, delen, leren en groeien. Een avond waarin je even helemaal jezelf kunt zijn en tot rust kunt komen.

Durf jij de stap naar verandering te zetten? Of wil je meer informatie? Neem een kijkje op www.de-groene-coach.nl of volg me op facebook en insta via degroenecoach. Mijn naam is Daphne Oelen.