Afbeelding
Wouter Loeve – www.nicepictures.nl

Vriezenveen heeft genoten van Oktoberfeesten

di 9 november 2021 Twenterand

Het laatste weekend van oktober stond in het teken van de Oktoberfeesten Vriezenveen. Na een lange periode zonder feestjes hadden bezoekers uit Vriezenveen en omstreken wel weer zin in een gezellig feest! Op vrijdagavond deden zo’n veeretig teams mee aan de pubquiz XL. Aansluitend was de eerste spectaculaire show van de Sikk Bastards.

Op zaterdag begon het Oktoberfest mooi op tijd met een gezellig dweilorkest en binnen de kortste keren stond de tent helemaal op z’n kop met muziek van de enige echte zingende fietsenmaker Leon Schipper en niet te vergeten de heren van Original Stimmungsmacher. Party ohne Ende!

Nog niet eerder trapten zoveel fietsers op de zondagochtend mee met de MTB-boktocht. Ruim 160 dames en heren maakten een mooie ronde van zo’n vijftig kilometer onder leiding van Wielerclub Twenterand. Bij terugkomst stond er een heerlijk bokbiertje klaar. De verschillende bokbieren in combinatie met een fantastische (inter)nationale line-up van Folk & Bock brachten een heerlijke sfeer in de goed verwarmde en gezellige tent. Deze afsluiting op de zondag was ouderwets gezellig!

Vrijwilligers

Afgelopen zondag organiseerde MDZK (Mooi Dat ’t Zo Kan) een vrijwilligersmiddag bij Café Restaurant Het Wapen van Vriezenveen om alle vrijwilligers te bedanken voor de tomeloze energie en inzet. Tijdens deze middag werd er nog gestreden om de wisselbokaal tijdens een leuke pubquiz over de Oktoberfeesten Vriezenveen. Het bestuur van MDKZ sluit graag af met de volgende woorden: “Het was een geweldig weekend. Het publiek heeft genoten en wij hebben genoten. De sfeer was super. Mooi dat we dit hebben kunnen organiseren voor Vriezenveen. Op naar volgend jaar én het was Mooi Dat ’t Zo Kon!”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding