Voorzitter Herman Lutke Veldhuis en bestuurslid Hans Nieboer van het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop, geflankeerd door directieleden van de Rabobank.
Voorzitter Herman Lutke Veldhuis en bestuurslid Hans Nieboer van het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop, geflankeerd door directieleden van de Rabobank.

Verrassing voor Aquapark De Zandstuve

vr 5 november 2021 Twenterand

De RaboClubSupport-actie onder de leden van de Rabobank Noord en West Twente pakte voor het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop formidabel uit. De eerste prijs werd veroverd en de bijbehorende cheque van 1.935 euro werd op vrijdagmorgen 5 november overhandigd door enkele directieleden van de Rabobank.

De overhandiging van de cheque vond plaats in de nabijheid van het te realiseren waterspraypark op het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop. Voorzitter Herman Lutke Veldhuis en bestuurslid Hans Nieboer van het stichtingsbestuur namen namens het stichtingsbestuur de cheque en de fles champagne onder dankzegging in ontvangst.

Het bestuur van het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop dankt al degenen die met hun stem ervoor gezorgd hebben dat het waterspraypark als uitnodigende waterspeeltuin voor de allerjongsten steeds dichterbij komt. Deze actie maakte weer eens duidelijk dat Vroomshoop en omgeving het Aquapark De Zandstuve een warm hart toedragen.

Voorzitter Herman Lutke Veldhuis en bestuurslid Hans Nieboer van het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop, geflankeerd door directieleden van de Rabobank. Jochem Essink (li.) en Sipko Bruins (re.). 

Afbeelding