Marian van Rijswijk.
Marian van Rijswijk.

Holistische Leefstijlcoaching

ma 18 oktober 2021

Sinds begin van dit jaar kun je in Kloosterhaar terecht bij de praktijk voor Holistische Leefstijlcoaching “Bij Marian”. Deze praktijk wordt beheerd door een enthousiaste en creatieve levensgenieter, Marian van Rijswijk. Zij houdt ervan om mensen te begeleiden, te inspireren en te motiveren. De leefstijlcoachingspraktijk “Bij Marian” is aan huis, waar jij van harte welkom bent.

Een leefstijlcoach begeleidt mensen naar een gezonde(re) leefstijl. Dit betekent dat er, samen met jou, wordt gekeken naar hoe jij eet, beweegt, ontspant en slaapt. Aanpassen van je leefstijl betekent dat klachten die je ervaart kunnen verminderen. Je kunt hierbij denken aan slecht slapen, darmproblemen, je futloos voelen, of niet lekker in je vel zitten.

Vaak zit de oplossing in kleine dingen waarvan jij je niet bewust bent. Een leefstijlcoach kijkt naar de mentale of psychische factoren achter jouw gedrag. Daarnaast ook naar de lichamelijke, energetische en emotionele kanten. Dat is het holistisch kenmerk. Wat heeft invloed op elkaar, want alles is met elkaar verbonden. 

“Het leven is wat jij ervan maakt” is het levensmotto van Marian. Alles begint met de keuze voor jezelf: voor jezelf zorgen, jezelf waarderen en van jezelf houden. Daardoor kun je keuzes maken die bij jou passen, zodat je je energiek en gelukkig zult voelen. 

Door bewuster te leven zullen de problemen of klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Je voelt je weer goed en je zult de balans met jezelf en jouw omgeving terugvinden.
Samen met Marian krijg je inzicht in je huidige leefstijl en met een gedegen stappenplan wordt gewerkt aan jouw doel. Dit doel wordt in goed en grondig overleg met jou vastgesteld en uitgewerkt.

Heb jij een hulpvraag op bijvoorbeeld het gebied van: relatie, loopbaan,(werk)stress, ontspanning, voeding, beweging, balans in je leven, het maken van keuzes, stellen van prioriteiten?

Kijk dan eens op de website www.bijmarian.nl en neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek, om te bespreken waarbij en hoe Marian jou kan begeleiden.