Sportlust verliest thuis van koploper Haarle

ma 18 oktober 2021 Twenterand

Zondagmiddag 17 oktober was koploper Haarle de tegenstander voor gastheer Sportlust.

Op een prachtig natuurgrasveld keerde de van een schorsing terugkerende Dennis terug in de basis waar de licht geblesseerde Anderson juist vanaf de bank begon.

Tegen het energieke Haarle was het Sportlust wat snel gevaarlijk werd middels een kans voor Dennis die voorlangs schoot.

Waar Sportlust deze kans onbenut liet was het makkelijk scorende Haarle dat na 6 minuten de score opende middels een schot van 30 meter waar de defensie van Sportlust hier niet adequaat ingreep.

Sportlust toonde hierna veerkracht en beloonde zich na krap een half uur met de gelijkmaker na een goede onderschepping van Dinand werd Tim aan het werk gezet waarna Dennis een niet te missen kans geboden werd en de gelijkmaker tegen de touwen schoot.

Hierna had Sportlust nog meerdere kansen om op voorsprong te komen terwijl het verdedigend niks weggaf tegen de koploper.

Na rust kwam Haarle scherper uit de kleedkamer dan Sportlust en liep binnen twintig minuten uit na de wat geflatteerde 1-4 tussenstand.

Trainer Ruud Bruns had in de tussentijd Allard, Thomas en Anderson ingebracht voor Toon, Joppe en Tsjeard om toch nog wat aan de stand te kunnen doen.

Helaas bleef Sportlust slordig en ontbrak het geloof in een beter resultaat.

A-Junioren Jorn Hannink en Steijn ter Brinke vielen in de slotfase nog in voor Coen Sickman en Dennis maar het was Haarle dat nog 2 maal doeltreffend was en de eindstand op 1-6 zette.

Al met al een geflatteerde eindstand waarbij Sportlust in de eerste helft zich zelf meer had moeten belonen maar waar in de 2e helft de doelpunten toch te makkelijk werden weggegeven.

Aanstaande zondag spelen de Vroomshoopers om 14.00 wederom thuis en wel tegen SV Zwolle. Tijd om dan een goed resultaat te boeken en de punten in Vroomshoop te houden.