Afbeelding

Jubilarissen en afscheid bij Wetering BV!

za 16 oktober 2021 Twenterand

Op vrijdag 8 oktober vierde Wetering BV uit Den Ham feest! Dit feest stond in het teken van het 12.5 jarig bedrijfsjubileum van Herman Smit, John Wetering en Jan Binnenmars. Tevens werd deze avond afscheid genomen van Wim Sluijer en van Klaartje de Haan.
Wim gaat, na een dienstverband van ruim 43 jaar, genieten van zijn pré-pensioen en Klaartje van haar pensioen, na een dienstverband van ruim 20 jaar.
Alle reden voor Wetering BV om deze medewerkers in het zonnetje te zetten.

De trotse directie sprak de jubilarissen en pensionarissen toe, waarbij leuke anekdotes van hun dienstverband opgehaald werden. Allen werden bedankt voor hun inzet voor het bedrijf de afgelopen jaren. Daarbij werd de hoop uitgesproken dat Wim en Klaartje kunnen genieten van de vrije tijd die voor hen ligt en dat Herman, John en Jan nog vele jaren met plezier werkzaam mogen zijn bij Wetering BV.

Samen met collega’s en familie kon men daarna genieten van een uitstekend warm en koud buffet bij de Beuk in Den Ham. De aanwezige ballonnenclown maakte voor alle kinderen een prachtige balloncreatie. Na het buffet zorgde een DJ voor gezellige muziek waarna er nog enkele uren genoten kon worden van een geweldig feest in een gemoedelijke sfeer.