Afbeelding

Twente Plat in Vriezenveen

vr 15 oktober 2021 Twenterand

Zaterdag 30 oktober komt Twente Plat naar Vriezenveen en dat belooft een geweldige  happening te worden. Met knotsgekke typetjes, hilarische sketchen en aanstekelijke liedjes staat Twente Plat ook dit  seizoen garant voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit. Niet voor niets is Twente van  oudsher bekend als broedplaats van de allerbeste streekhumor en Twente Plat bewaakt met verve  dit belangrijke stuk erfgoed. Dit doet het ensemble echter zonder in het verleden te blijven hangen: het erfgoed wordt bewaakt terwijl er ook ruimte is voor de moderne tijd. 

Dit maakt Twente Plat tot een dynamisch en actueel gezelschap met een gezonde hang naar het verleden. Daardoor is dit heerlijke avondje uit niet alleen geschikt voor de oudere- maar ook voor de jongere generaties. Want naast de humor is Twente Plat ook sterk in heerlijke liedjes, die live worden begeleid op diverse instrument. Want humoristen die kunnen musiceren en musici die de humor beheersen: je vindt ze weinig, maar in Twente Plat vloeien deze beide disciplines perfect in elkaar over. 

Zaterdag 30 oktober kan Vriezenveen eindelijk genieten van al het moois dat de Twentse humor te bieden heeft. De voorstelling vindt plaats in CCK2, Kerkstraat 2, Vriezenveen.

Kaarten reserveren kan nu al via de site www.theaterturf.nl of aan de zaal. Aanvang van de voorstelling 20.00 uur.