Afbeelding

Badmintontoernooi voor iedereen

di 12 oktober 2021 Twenterand

Badmintonvereniging Twenterand organiseert op 16 en 23 november voor de 25e keer een badmintontoernooi voor iedereen die het leuk vindt om een avondje te badmintonnen. Op beide avonden beginnen de wedstrijden om 19.30 uur in sporthal de Beukenhage in Den Ham. Op dinsdag 9 november is er een oefenavond vanaf 19.30 uur.

Iedereen vanaf vijftien jaar kan meedoen. Het is niet van belang of je goed kunt badmintonnen, iedereen kan gewoon gezellig een shuttle slaan en toch voor de winst gaan. Je moet wel zelf voor een racket zorgen. De badmintonvereniging beschikt over een paar reserverackets die te leen kunnen worden gebruikt. Voor shuttles zorgt de badmintonvereniging. Deelname kan alleen per team van 2.

Bij voldoende deelname wordt er ook dit jaar weer in drie poules gespeeld. Teams die eerder meededen worden ingedeeld op basis van de voorgaande jaren in de A-, B- of C-poule. Beginners worden ingedeeld in de C-poule. Als de inschrijving het toelaat zal per avond één poule worden gespeeld, inclusief de finales.

Er kan een maximumaantal teams meedoen. Als er zich meer teams melden wordt er gekeken naar de volgorde van inschrijven. Wacht dus niet te lang met inschrijven. Inschrijven kan tot en met 28 oktober via gerlindesmit@hotmail.com. In de week van 9 november ontvangt u het speelschema, spel- en wedstrijdregels, et cetera. Het inschrijfgeld bedraagt 12,50 euro per team, contant te voldoen op de speelavond.