Afbeelding

Kraomschudden in de Peddemorsboerderij

zo 24 oktober 2021 Twenterand

De versoepelingen van de coronamaatregelen laten het toe om het succesvolle programma ‘Vjölle wille op de djälle in de Peddemorsboerderij weer te mogen beleven. U bent welkm op de vrijdagen 12 en 26 november en de woensdagen 17 en 24 november. Dit jaar is het thema ‘Kraomschudden’.

Alles rond deze feestelijke gebeurtenis wordt met de nodige humor gebracht. De hoofdrol op deze vier avonden is weggelegd voor Truus oet Weersel. Deze Twentse cabaretière neemt vooral de mannen op de hak want vrouwen hebben het in de kraamtijd al zwaar genoeg. Verder is er veel muziek en zang, een ‘Vjeanse weurde’ bingo en krentenwegge. Mis vooral alle bakerpraatjes niet. En natuurlijk is er ook een baby die alle avonden opnieuw wordt geboren.

Mis deze unieke avonden niet want er zijn per voorstelling slechts vijftig zitplaatsen beschikbaar. Kaarten zijn te koop in de maand oktober tijdens de openingsuren van de expositie ‘Eigen werk’ in de Peddemorsboerderij of bij Stoud Bijoux en meer, aan het Westeinde 173. De entree bedraagt tien euro. U dient wel in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs.