Foto uit het archief, stichting Aquapark Zandstuve.
Foto uit het archief, stichting Aquapark Zandstuve. Erwin_Heuver

Aquapark De Zandstuve zet in op een nieuw waterspraypark

zo 10 oktober 2021 Twenterand

Het bestuur van de stichting Aquapark de Zandstuve Vroomshoop heeft een duidelijk doel voor ogen. Bij de opening van het zwemseizoen in 2022 is de grootste wens van voorzitter Herman Lutke Veldhuis en zijn medebestuursleden ook een waterspraypark voor de jongste bezoekers te openen. 

Allerlei voorzieningen zijn reeds de afgelopen vijf jaar gerealiseerd, waarbij als opvallende trekpleister een prachtige familieglijbaan. Ook is het winkeltje met dranken, snoep, ijs et cetera gepacht en is daarnaast de koffiecorner een mooie aanvulling.

Het nieuwe waterspraypark oogt als een kinderwaterspeeltuin met diverse mooie attracties. Ruim 60 mille is er nodig, waarvan door het bestuur van het Aquapark al een deel is gespaard. Maar er is nog veel meer nodig.

Samen met de gemeente Twenterand, sponsoren en de eigen bevolking hoopt het bestuur van de stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop ook deze actie tot een succes te maken. De opbrengst van de Raboclubsupport-actie van de leden van de Rabobank Noord en West Twente, dat van 4 tot en met 25 oktober loopt, is daarbij zeer welkom.