Oktoberfest 2019
Oktoberfest 2019 Wouter Loeve

Drie dagen Oktoberfest in Vriezenveen

zo 10 oktober 2021 Twenterand

Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 oktober wordt in de feesttent op het Manitobaplein in Vriezenveen het Oktoberfest gevierd. Het begint vrijdagavond met een pubquiz XL en aansluitend een grote show van Sikk Bastards. Op zaterdagavond is het Oktoberfest XL. De zondag begint’s ochtends met de MTB-boktocht en ’s middags is er het gratis Folk & Bock dat tot ongeveer 21.00 uur duurt.

Wie houdt er niet van: een pubquiz waarbij je andere teams te slim af bent in verschillende ronden en thema’s, met humor en plezier. Stel een team van maximaal vijf personen samen en meld je aan. MDZK zorgt per team voor een borrelbox XL. Het team dat het leukst is aangekleed of de mooiste tafelversiering heeft, maakt kans op de originaliteitsprijs.

De afterparty ligt in handen van Sikk Bastards. Deze nieuwe DJ sensatie gehuld in spannende maskers draait moeiteloos allerlei muziekstijlen door elkaar. Dit optreden wordt vergezeld door vette laser- en lichtshows en pyro.

Oktoberfest XL met Dennie Christian

De zaterdagavond wordt een avond vol gezelligheid, dansen, hossen en feesten. In traditionele lederhosen en dirndl’s slaan Hans Broekhuizen, de burgemeester van Twenterand, en een delegatie van de Vriezenveense Harmonie het eerste vat aan. De biertjes uit dit vat worden gratis uitgedeeld aan de eerste bezoekers. Speciale gast van de avond is schlagerzanger Dennie Christian. Ook de Original Stimmungsmacher en dj Sound of the Star maken er een geweldig feest van.

MTB-boktocht + Folk & Bock

Wielerclub Twenterand heeft een mbt-tocht van ongeveer 50 kilometer uitgezet voor fanatieke fietsers uit Vriezenveen en omstreken. Na deze tocht wacht de deelnemers een lekker bokbiertje in de feesttent. Vanaf 14.00 uur start Folk & Bock. Verschillende singer-songwriters en (inter)nationale live-acts maken hun opwachting in de goed verwarmde tent. Folk en rockabilly, bokbieren en goeie wijnen, gezellig met z’n allen op de picknickbank of dansend door de tent. Met een winterkermis voor de kleintjes. Voor elk wat wils.

Houd de Facebookpagina en/of het Instagramaccount van MDZK in de gaten voor het laatste nieuws. Tickets via www.mdzk.nl.