Afbeelding

Film 50 jaar bevrijding, toen Vriezenveen er anders uitzag

do 7 oktober 2021 Twenterand

Maandagmiddag 18 oktober organiseren de vrijwilligers van de commissie welzijn ouderen Vriezenveen van ZorgSaam Twenterand weer een bijeenkomst. Deze keer staat op het programma een film over 50 jaar bevrijding.

Tijdens de viering van 50 jaar bevrijding zag de wereld en dus ook Vriezenveen er heel anders uit. Daar zijn de beelden van bewaard en is het voor iedereen, maar met name voor de ouderen die dit meebeleefd hebben, heel leuk om deze beelden nog eens te bekijken. De bijeenkomst vindt plaats in zaal de Suite bij de Grote Kerk; ingang is Pastoriestraat 2 in Vriezenveen. De zaal is open vanaf 13.30 uur en het programma begint om 14.00 uur. Deze middag zal worden afgesloten met een bingo. 

Meer informatie / aanmelden

Iedereen is welkom, maar u moet zich deze keer vooraf aanmelden. Deze opgave vooraf is nodig vanwege de coronamaatregelen. Een coronacheck is dan ter plekke niet nodig. Aanmelden kan tot vrijdag 15 oktober door te bellen tussen 09.00 en 12.00 uur naar (0546) 481 456 of op maandag 18 oktober tot 10.00 uur bij ZorgSaam Twenterand. Aanmelden per e-mail kan ook: lleemrijse@zorgsaamtwenterand.nl.