Wethouder Mary Looman knipte het lint door als opening. De deur wed geopend door Doreen Olsman  links jongerenwerker  Kelly van Ginkel
Wethouder Mary Looman knipte het lint door als opening. De deur wed geopend door Doreen Olsman links jongerenwerker Kelly van Ginkel G. Brokelman

Jongerencentrum officieel geopend

di 28 september 2021

Op vrijdag 24 september werd het jongerencentrum Next Level officieel geopend. Vanaf 1 januari huurt De Stuw het pand aan de Gramsbergerweg 52 A in Hardenberg.

Het jongerencentrum werd officieel geopend door wethouder Mary Looman, jongerenwerker Kelly van Ginkel en jongere Doreen Olsman. Daarna kon iedereen een kijkje nemen in het jongerencentrum. 

“Sinds dat ik in Hardenberg werk als jongerenwerker, nu ongeveer 7 jaar, zijn we al bezig met een ontmoetingsplek voor jongeren. Maar het speelt volgens mij zeker al tien jaar. Al jaren geven jongeren aan dat ze graag een ruimte willen hebben waar ze terecht kunnen zonder dat ze daar worden weggestuurd. En nu is het eindelijk zover. En daar zijn we super blij mee”, vertelt Kelly van Ginkel, jongerenwerker bij De Stuw.

Het jongerencentrum is geopend op maandag en dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en donderdag en vrijdag van 19.00 tot 21.30 uur. Dan is er een jongerenwerker aanwezig. 

 

Voor meer nieuws kijk op de website www.detoren.net