k.meuleman tegen g.v.d.voet
k.meuleman tegen g.v.d.voet jan van der Vegt

Mollink verliest van Arrindell bij de Hammerdammer

di 28 september 2021 Twenterand

Afgelopen week werden de volgende wedstrijden weer gespeeld bij de hammerdammer.

D. Voort neemt het op tegen E. Stokvis het was een interessante partij waarin ze beiden weinig weg gaven, maar door dat Voort aan de ene zijkant kwam vat te zitten moest hij schijf offeren,en dit buitte Stokvis direct goed uit en gaf partij net meer uit handen 0-2.

J. Kooman speelde tegen de terug gekeerde H. Braakman dit werd een eenzijdige partij waarin Braakman de volle winst pakte 0-2.

Good old G. Endeman nam het op tegen H. Koenerink in deze partij gaan beide voor de overwinning,maar geen van beiden kreeg het voor mekaar om de bovenliggende partij te worden en de partij eindigt dan ook in remise 1-1.

K. Meuleman en G.v.d.Voet maken er een spannende partij van en geven elkaar weinig toe, al moet v.d.Voet wel in het middenspel een schijf toegeven aan Meuleman, maar helaas kan hij deze niet in winst omzetten en eindigt de partij in remise 1-1.

G. Mollink tegen J. Arrindell was een partij van grote hoogte, beiden gaven elkaar geen duimbreed toe en tot halverwege de partij ging het gelijk op, maar in de tweede helft van de partij kreeg Arrindell de overhand en Mollink moest zich op het eind gewonnen geven 0-2.

J.v.d.Vegt ging de strijd aan met J. Bonthuis en gelijk in het begin van de partij maakte v.d.Vegt met een mooie combinatie snel ruimte op het bord en kwam drie schijven voor, dit kwam Bonthuis niet meer te boven en verliest 2-0.

B. Nieboer speelde tegen mevr. J.Braakman en alhoewel Braakman lange tijd gelijk op ging moest zei het eindspel de meerdere erkennen in Nieboer en wint de partij 0-2.

j.arrindell tegen g.mollink
d.voort tegen e.stokvis
b.nieboer tegen j.braakman
j.kooman tegen h.braakman