Afbeelding

Mega Oktoberfest Geerdijk: Drie dagen feest

wo 22 september 2021 Hardenberg

De opbouw van Oktoberfest Geerdijk 2021 is in volle gang. Nog één week te gaan en dan vindt de zevende editie van Oktoberfest Geerdijk plaats. De organisatie, Stichting Spoorfuif, maakt zich op voor een mooi feestweekend dat al op vrijdagavond begint. Het feest vindt net als andere jaren plaats in een sfeervolle, mooi aangeklede tent aan de 2e Blokweg in Geerdijk en gaat vrijdagavond om 19.00 uur van start.

1 Oktober / Mega Bingoavond

We trappen het weekend al op vrijdagavond af met een MEGA Bingoavond. Als organisatie hebben we een GIGA prijzenpakket samengesteld. Wat dacht je van electrische fietsen ter waarde van 2750 euro, of een achterbout van een koe ter waarde van 1175 euro?! Om 19.00 uur is de tent open en om 19.30 gaat de bingo starten. Na de bingoshow is er rond 22:30 uur voor iedereen een afterparty met DJ Mans.

2 Oktober / Oktoberfest Geerdijk

Op de zaterdag is dan het grootste Oktoberfest van Nederland met artiesten zoals Johnny Bolk featuring Miranda, Freibier en Bloaskapel de Heujschudders. Zij gaan het podium betreden om de bezoekers flink in de stemming te krijgen! Uiteraard zullen Wurst und Bier niet ontbreken. We gaan er samen met jullie weer een onvergetelijke editie van maken. De tent gaat om 18.00 uur open en het feest begint om 19.00 uur.

3 Oktober / Hollandse Middag

Nog niet genoeg gefeest? Dit jaar sluiten we het feestweekend af met een Hollandse Middag. We starten om 15:00 uur en hebben optredens van onder andere Dana Winner en Tribute to the Cats Band die er een mooi feest van gaan maken!

Tickets bitte!

Via de website www.spoorfuif.nl, bij Dennis Fashion in Vroomshoop en AVIA Haarhuis in Westerhaar zijn de entreetickets voor Oktoberfest Geerdijk te verkrijgen. Is het bij elk event en feestje weer een gedoe om een Bob te regelen? Dan kunnen er online en in de fysieke winkels linea recta entree- en bustickets gekocht worden (opstapplaatsen binnen een ruime straal van Geerdijk). Hier kun je wel mee thuiskomen volgens de organisatie. Voor meer informatie rondom Oktoberfest Geerdijk verwijst de organisatie naar de website en de Facebookpagina Spoorfuif.